X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro

Databilim Teknoloji A.Ş. Hosting'de Devrim Yaratıyor: Transfer Başladı!

AnasayfaHaberiniz Olsun.Databilim Teknoloji A.Ş. Hosting'de Devrim Yar...

Databilim Teknoloji A.Ş., müşterilerine üst düzey hizmet sunma vizyonunu bir adım daha ileriye taşıyor. Hosting dünyasında dönüm noktası olan yeni kampanyamızla tanışın: "Transfer Başladı"!

Gün geçtikçe artan müşteri taleplerine karşılık verme misyonuyla hareket eden Databilim Teknoloji, hosting hizmetlerinde kaliteyi ve verimliliği bir araya getiriyor. "Transfer Başladı" kampanyamız, mevcut hosting sağlayıcınızdan Databilim Teknoloji'ye geçiş yapmanın en avantajlı anı yakalamanızı sağlıyor.

Kampanya Avantajları:

  1. Ücretsiz Transfer Hizmeti: Databilim Teknoloji'ye geçiş yapan müşterilere özel olarak ücretsiz transfer hizmeti sunuyoruz. Verilerinizi güvenle ve sorunsuz bir şekilde taşımanın keyfini çıkarın.

  2. %30 İndirim: Kampanya döneminde yeni müşterilerimize özel olarak hosting paketlerinde %30 indirim fırsatını kaçırmayın.

  3. 24/7 Destek: Databilim Teknoloji A.Ş. olarak müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz. 7/24 aktif destek ekibimizle her an yanınızdayız.

Neden Databilim Teknoloji?

Databilim Teknoloji A.Ş., yüksek performanslı sunucuları, güvenli altyapısı ve uzman teknik ekibiyle sektörde öne çıkan bir isimdir. Müşterilerimize sunduğumuz yenilikçi çözümlerle işinizi güçlendirmenize yardımcı oluyoruz.

"Transfer Başladı" kampanyamızla Databilim Teknoloji ailesine katılarak, daha hızlı, daha güvenli ve daha verimli bir hosting deneyimi yaşayın.

Kampanya Detayları ve Başvuru:

Detaylı bilgi ve başvuru için web sitemizi ziyaret edin veya müşteri temsilcilerimizle iletişime geçin. Sınırlı süreli bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için acele edin!

Databilim Teknoloji A.Ş. olarak işinizi güçlendirmek için buradayız. Sizi aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!


Top